Bio jednom DP! Rukuju se pred izbore, a šamaraju se i udaraju ispod pleksusa, poraženi Peternel i Radić tvrde da od danas ova stranka više ne postoji!

TOČNO U PODNE!!! Penava i Mlinarić izabrani su sa 64 glasa!? Domovinski pokret je izabrao!  103 delegata reklo je svoje, a kako neslužbeno doznajemo Penava i Mlinarić su izabrani, a kontra strana već tvrdi: - STRANKA VIŠE NE POSTOJI

Burno na DP izborima. Rukuju se, osmjehuju, a zapravo tu je priči o Domovinskom pokretu nakon Škore kraj!

Radić je uklonio Škoru, izmislio Penavu a ovaj mu poput Bruta zabio nož u leđa. Tajkun ne zna što ga je snašlo!

Bio jednom DP! Rukuju se pred izbore, a šamaraju se i udaraju ispod pleksusa, poraženi Peternel i Radić tvrde da od danas ova stranka više ne postoji! Neva Žganec / Pixell
31. 8. 2024

Domovinski pokret je izabrao!  103 delegata reklo je svoje, a kako neslužbeno doznajemo Penava i Mlinarić izabrani su sa 64 glasa! Prethodno su se novinarima obratili aktualni predsjednik DP-a Ivan Penava, a koji se ponovno kandidirao za tu poziciju, kandidat za zamjenika stranke Stipo Mlinarić te Mario Radić, jedini izazivač za mjesto predsjednika stranke.

 - To je banda, pa gdje toga ima, da se glasa javno! Riječ je o jednoj primitivnoj bandi koja je koristeći nevjerojatno lošu zakonodavnu proceduru u Republici Hrvatskoj na divljački način ukrala jednu političku stranku i eutanizirala je. Mi smo uložili amandman na poslovnik i čak nismo mogli dobiti ni glasovanje o amandmanu, nego se prvo glasalo o njihovom poslovniku, a o amandmanu se nije ni glasalo. Radi se o uličnoj krađi u organizaciji jedne bande. Što je idući korak, da se glasa javno i na parlamentarnim izborima? Ja s tim ljudima više ne želim imati nikakve veze - rekao je Igor Peternel, a na pitanje novinara izlazi li iz Domovinskog pokreta i koliko će saborskih zastupnika prestati podržavati Vladu DP-a i HDZ-a, rekao je: - Dajte nam dva, tri dana., rekao je nakon izlaska i Igor Peternel, kandidat za Radićeva zamjenika na izborima.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.