Na jedan dan zamijenio je svoj stari Opel za ovo čudovište od automobila... Nikada nećete pogoditi koji auto posjeduje Baby Lasagna!?

Skromni Marko! U vlasništvu ima 18 godina staru mali srebrnu Munju i nije je mislio mijenjati, ali, nikad ne reci nikad! Uh, to je bio skok! Slažete li se?

Ovaj put u Neveri, inače za upravljačem punoljetnog Opela


 

Na jedan dan zamijenio je svoj stari Opel za ovo čudovište od automobila... Nikada nećete pogoditi koji auto posjeduje Baby Lasagna!? Matija Habljak / Pixsell
15. 5. 2024

Napisala: Nika Arsovska

Hrvatska eurovizijska senzacija Baby Lasagna zauzela je drugo mjesto u finalnom izboru, no ušla je u srca mnogih gledatelja. Pod originalnim glazbenim nadimkom zapravo se 'krije' 28-godišnji Marko Purišić, koji je za put u Malmö, gdje se održavao izbor, odabrao vrlo posebno vozilo. U zagrebačku zračnu luku dovezla ga je upravo Rimčeva Nevera.
 

@thebabylasagnaofficial

Nevera is just crazy 🤯

♬ Rollin' (Air Raid Vehicle) [From "The Fast And The Furious"] - Geek Music

“To je stvarno doživljaj. Imao sam prijatelja koji je imao niski BMW, i mislili smo da je njegov auto brz, ali Nevera ga je lako mogla prestići. Sad će mi nakon ovog iskustva biti dosadno u avionu. Nismo se utrkivali, ali volio bih to jednom doživjeti, da vidim kako je to utrkivati ​​se brzinom većom od 300 km/h”, rekao je glazbenik za RTL, nedugo nakon što se ukrcao u avion za Švedsku, gdje je izazvao malo euphoria s pjesmom Rome Tim Tagi Dim.

Ovaj put u Neveri, inače za volanom Opela
 

 
Marko, koji je i prije početka glazbenog natjecanja važio za jednog od favorita, zaista je u velikom stilu stigao na aerodrom. Novinarima se također povjerio kako je vožnja u jednom od najbržih automobila na planeti, koji do stotke ubrzava za manje od dvije sekunde, zaista poseban doživljaj. Pogotovo u usporedbi s autom koji inače vozi.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baby Lasagna (@the_baby_lasagna_)

 
Marko posjeduje Opel Corsu iz 2006. “Nevera je najbolji auto koji sam ikada vozio. Velika promjena u odnosu na moju Corsu iz 2006. godine”, rekao je za RTL pjevač koji na svom Instagram profilu ima i fotografije s Jeepom i Volkswagenom.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.