Uf, Mladen Grdović opet u centru pažnje, ovaj put je "zakuhao" ovo... (VIDEO)

U Vrbniku na otoku Krku, na otvaranju Dana vina, riječkoj Armadi zapjevao himnu Hajduka pa dobio udarac ravno u glavu!

U 15 godina napravio je čak 70 prometnih prekršaja, uglavnom pod utjecajem alkohola, a o njegovoj ljubavi prema kapljici sve se zna.

Poznati Dalmatinac itekako plijeni pažnju gdje god se pojavi... a događaju mu se čudne stvari, reklo bi se najnovijim incidentom.

Uf, Mladen Grdović opet u centru pažnje, ovaj put je "zakuhao" ovo... (VIDEO) Mladen Grdović/Facebook
26. 8. 2024

Mladen Grdović ime je koje ljubitelji dalmatinske pjesme kod nas jako dobro poznaju. Riječ je o legendi koji uvijek plijeni pozornost, kako svojim nezaboravnim hitovima, tako i privatnim životom.

Na pozornici uvijek daje sve od sebe, no ponekad se pobrine da mu nastup ostane doista nezaboravna uspomena. Prošle je godine odjeknula vijest o padu tada 63-godišnjeg hrvatskog pjevača tijekom nastupa u Marezigama. Njegov koncert morao je završiti prije vremena, jer je Mladen preduboko pogledao u čašu - pao je na pozornici, a morali su ga ispratiti zaštitari. Nije mogao stajati na nogama. Snimka njegova pada ubrzo se pojavila na YouTubeu. Publika ga je, razočarana, izviždala.
 

Dugo se pričalo o njegovim problemima. Policija ga je do sada nekoliko puta privodila zbog vožnje u pijanom stanju. U 15 godina napravio je čak 70 prometnih prekršaja, uglavnom pod utjecajem alkohola. Dobro, sličnih glasina kod nas u posljednje vrijeme nismo vidjeli, no nedavno je ponovno izazvao pozornost - ovaj put nečim drugim. Nastupio je u Vrbniku na otoku Krku, na otvaranju Dana vina.

Publika se okupila na trgu i zabavljala se zajedno s Mladenom. Kako prenose hrvatski mediji, atmosfera je bila vrlo vesela, no do nemilog incidenta došlo je zbog jedne pjesme dok je pjevao himnu nogometnog kluba Hajduk (Bili su tu), netko je iz publike bacio neki predmet na pozornicu. koji je pjevača pogodio ravno u glavu.

Dečko, vidio sam te, nemoj bacati stvari, rekao je Mladen i nastavio s nastupom. Snimka događaja osvanula je na Facebooku.

Lokalpatrioti Rijeka

Na stranici su, između ostalog, napisali da je netko iz publike bio ometen pjesmom navijača, pa je pjevač pogođen predmetom ravno u glavu. Mladen se brzo sredio i smirio situaciju, jer je većina publike došla uživati ​​u njegovim hitovima među kojima je bila i navijačka himna.

Unatoč tome što se posljednjih godina o Mladenu i incidentima koje je počinio (kao i o njegovom bračnom i privatnom životu) puno pisalo u medijima, više je nego očito da ga njegova publika jednostavno - obožava.

Čini se da se u posljednje vrijeme doista malo smirio, već je nekoliko desetljeća postojani član hrvatske estrade, što naravno nije lak zadatak, ali on je tome dorastao.

Ove je godine proslavio 45 godina karijere - velikim koncertom koji je organizirao u rodnom Zadru. Koncert je bio dobro posjećen, a on je pred domaćom publikom itekako uživao. Poznato je da na nastupima daje sve od sebe - a to je i jedan od razloga zašto je zvijezda već dugo stalna zvijezda hrvatske estrade. Definitivno nije hripavac, zar ne?
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.