"Moj muž je sultan, ima 147 žena"! Srpska manekenka o detaljima braka s bogatim šeikom

Nekdašnja srbska manekenka Jelena bin Drai, danas poznata kao najbogatija Srpkinja, udana je za bogatog arapskog biznismena, a jednom je prilikom otkrila kako zapravo izgleda njihov brak.

"Moj muž je sultan, ima 147 žena"! Srpska manekenka o detaljima braka s bogatim šeikom Jelena bindrai / instagam
5. 5. 2024

Manekenka, rođena kao Jelena Jakovljević, nije imala glamurozan život prije nego što je upoznala sadašnjeg supruga. Živjela je u selu Žabalj kod Novog Sada, a proslavila se 1998. kada je postala Miss Jugoslavije, Miss fotogeničnosti i Miss Interneta. Jelena je poznata i po svom jedinstvenom rekordu, jer je na jednom natjecanju osvojila čak tri od pet mogućih titula "Sjećam se rujna 1998. kao da je jučer bilo. Kad sam bila na pozornici, bio je samo moj otac. Moja majka. i brat je morao ostati u predvorju hotela, ispred vrata u hodniku. U tom trenutku na računu smo imali samo 100 njemačkih maraka, što je bilo dovoljno samo za jednu kartu", rekla je Jelena. Ubrzo nakon toga. osvajanjem lente ljepote sve se promijenilo. Otvorila su joj se vrata za suradnju s brojnim agencijama, a i puno je putovala.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Bin Drai (@jelenabindrai)

Srečanje s šejkom

 
Tako je 2001. godine otišla u Dubai, gdje je upoznala biznismena Saida bin Draija za kojeg se udala 2008. godine.
 

"Kada smo se prvi put sreli, uopće nije obraćao pažnju na mene. Tada sam imala samo četrdeset osam kilograma i izgledala sam potpuno suho. Ali on, kao i svaki Arap, voli visoke žene s izraženim oblinama. Zaintrigirala sam ga tek kad smo počele razgovarati", rekla je Jelena u jednom intervjuu prije nekoliko godina.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Bin Drai (@jelenabindrai)

 
Stalno se suočava s negativnim komentarima ljudi zbog braka sa šeikom. Radije sugeriraju da živi u Bin Draijevom haremu i da mu nije jedina žena.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Bin Drai (@jelenabindrai)

"Seveda živim v haremu. Jaz sem povampirjena Hurem. Moj mož je sultan Veličastni, to že veste, in na srečo ima še 147 žena in mi med to pandemijo ni treba trpeti in ga videvati vsak dan," je pred časom v smehu povedala Jelena.

Kruna njihove velike ljubavi su djeca. Par ima kćer Asiju i sinove Hilala, Hamdana i Rašida.

U kući je uvijek praznik

Uvijek svečano, slavimo Božić kao i svaki islamski praznik. U našoj kući sve se slavi i poštuje prema običajima koje nalažu blagdani. Farbaju se jaja, priprema domaća srpska hrana. Cijelu tradiciju donijeli smo iz Srbije, rekla je jednom prilikom.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Bin Drai (@jelenabindrai)

Na njihovom vjenčanju sve je bilo u znaku broja 4.
 

"Vjenčali smo se 4. travnja u četiri popodne. Hodali smo četiri godine, Saidov broj majice kad igra polo je 4, a želimo četvero djece", dodala je.
 

Preuzeto: Kurir & Nova.rs

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.