Klasika se vraća: telefon naše mladosti dolazi u novom ruhu (i s legendarnom mobilnom igricom Snake!)

Na 25. godišnjicu "rođenja" Nokije 3210, popularnog modela telefona, tvrtka je predstavila novu, ažuriranu verziju.

Telefon se može kupiti u tri boje, a cijena je 80 eura.

Klasika se vraća: telefon naše mladosti dolazi u novom ruhu (i s legendarnom mobilnom igricom Snake!) Mario Pixabay
9. 6. 2024

Godina je 1999., potrošili ste sve tekstualne poruke koje ste imali u paketu za dopisivanje s prijateljima i sve što je preostalo je kratiti vrijeme uz zaraznu igricu Snake na vašoj Nokiji 3210. Iako se teško odlučiti, na Na kojoj ćemo od tisuća platformi razgovarati s prijateljima, na kojima ćemo objavljivati ​​sve što nam se dogodilo tijekom dana i čekati podražaje koji će pokrenuti naš dopamin, gotovo je nezamislivo kutijasti telefoni, nespretne tipke i dosadna monofona zvonjava živce, sada čezne za mobilnim uređajima iz prošlosti i tzv. 'digitalnim detoksom' Prije nekog vremena objavili smo da su se na tržištu pojavile futrole za iPhone s integriranom tipkovnicom, vraćaju se i telefoni na preklop (sjeća li se tko ikonski ružičasti preklopnik Motorola RAZR V3?), a nostalgične sklonosti korisnika prepoznala je i tvrtka Nokia, koja je nedavno, na 25. godišnjicu "rođenja" svog popularnog modela telefona Nokia 3210, predstavila novu, ažuriranu verziju .
 

@tech_edit_ Time for some #nostalgia and #y2k vibes for your #digitaldetox – the #Nokia3210 is back for it's 25th birthday and even if you remember it like it was yesterday, it's been updated with a fresh look and positively strolling 4G data speeds, making it a future proofed OG 3210 upgrade when 3G gets turned off. #NOTSMART #simplify #disconnect #unplug #25today #3210 #CapCut ♬ original sound - tech[edit]

Ovo nije prvi Nokiin telefon koji je dobio drugu priliku: ove godine predstavili su i moderni model Nokia 6310, a prije nekoliko godina i legendarnu Nokiu 3310, koja je naslijedila Nokiu 3210 na tronu popularnosti naprednih telefona obično se reklamiraju s naglaskom na sve tehnološke dodatke i poboljšanja, ali je obrnuto: Nokia kaže da nova Nokia 3210 dolazi "bez TikToka, bez Instagrama i bez ikakve mogućnosti povezivanja na 5G mrežu". zamijeniti, ali može dobro doći kao rezervni telefon za odmor ili sve vrijeme kada stvarno ne želite da vas ometaju e-mailovi ili obavijesti s društvenih mreža.

Telefon se može kupiti u tri boje, a cijena je 80 eura.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.