Fotografija s Olimpijskih igara koja je "srušila" internet i oduševila ljubitelje sporta

Je li ovo naj cool lik ikada? Opušteniji s pištoljem od Jamesa Bonda! Hladnokrvni naočit Turčin Yusuf Dikec oduševio je gledatelje ne samo svojim sportskim znanjem, već i opuštenošću.

Fotografija s Olimpijskih igara koja je "srušila" internet i oduševila ljubitelje sporta Omrežje X/Posnetek zaslona
2. 8. 2024

Ljubitelji Olimpijskih igara ne mogu prestati pričati o fotografiji turskog strijelca Yusufa Dikca koji se natječe u mješovitoj ekipnoj disciplini zračnim pištoljem na 10 metara. 51-godišnjak i njegov timski kolega Sevval Ilyada Tarhan osvojili su srebrnu medalju, no najviše je impresionirao njegov nekonvencionalan pristup natjecanju. Njegova fotografija brzo je zavladala internetom nakon što je na društvenim mrežama objavljena fotografija na kojoj ležerno snima bez zaštitne opreme i s jednom rukom u džepu.

Većina strijelaca na Olimpijskim igrama koristi zaštitu za uši tijekom gađanja i stavlja posebne naočale koje prekrivaju jedno oko. Povremeno imaju i zatamnjena stakla kako bi spriječili odsjaj, prenosi Daily Mail. "Turska je poslala 51-godišnjaka na Olimpijske igre bez posebnih naočala ili zaštite za uši kako bi osigurala srebrnu medalju", napisao je jedan navijač na društvenoj mreži X. "Kad ga vidim, prepoznam obučenog profesionalnog ubojicu", našalio se drugi. Je li Turska poslala profesionalnog ubojicu na Olimpijske igre?", pitaju se neki korisnici interneta.
 

Viralna slika dolazi odmah nakon što je Kim Ye-ji iz Južne Koreje nazvan "najcool osobom ikada". 31-godišnji strijelkinja osvojila je u nedjelju srebrnu medalju u disciplini 10 metara zračnim pištoljem za žene. Njezin stil i njezina preciznost, međutim, brzo su impresionirali gledatelje. Sad je vrijeme za Turčina.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.