Kažu da princeza Katarina izgleda kao kostur: "Kosa joj je bila ponos, a sada..."

Kemoterapija čini svoje. Princ William jučer je odgovorio na pitanje ratnog heroja i otkrio zdravstveno stanje svoje supruge Kate Middleton.
 

Kažu da princeza Katarina izgleda kao kostur: "Kosa joj je bila ponos, a sada..." Paul Grover/The Daily Telegraph / Press Association / Pixsell
9. 6. 2024

Snimio: Paul Grover/The Daily Telegraph / Press Association / Pixsell

"Bolje joj je, hvala. Volio bih danas biti ovdje", kratko je odgovorio Princ ratnoj veteranki na 80. godišnjici Dana D u Portsmouthu. Unatoč tome, strani mediji javljaju da je princeza "emocionalno shrvana".

Poznato je samo da je na preventivnoj kemoterapiji. Navodno do kraja godine nema nikakvih obaveza, događaja ili aktivnosti na kojima bi se trebala pojaviti. Mršavljenje Neki mediji pišu da je Kate tijekom liječenja smršavjela. "Kate je prije bila vrlo mršava, no zbog kemoterapije sada vjerojatno izgleda kao kostur. Njezina je kosa bila kruna njezine slave, no kruže glasine da opada u grudvicama i da bi mogla ostati potpuno bez kose", rekao je izvor stranim medijima. Kraljevski stručnjak Ian Pelham Turner upozorio je Fox News Digital: "Kruže lažne slike Kate sa šalom preko glave, što sugerira da je izgubila kosu od kemoterapije." Šuška se da bi liječenje moglo dovesti do "rane menopauze", što bi za princezu Catherine bilo vrlo traumatično, jer iako ima troje djece, nikada nije odbila priliku da ponovno postane majka.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.