Novi detalji stravične nesreće u Dalmaciji: Prvo su se bez kočenja sudarili s pumpom za gorivo, potom je uslijedila jaka eksplozija (SLIKE)

Nakon sudara izbio je požar u kojem je izgorjelo nekoliko automobila.

Novi detalji stravične nesreće u Dalmaciji: Prvo su se bez kočenja sudarili s pumpom za gorivo, potom je uslijedila jaka eksplozija (SLIKE) Ivo Cagalj/Pixsell/Bobo
4. 9. 2024

Poznato je više detalja stravične prometne nesreće koja se jučer dogodila na benzinskoj postaji na odmorištu Mosorske magistrale kod Omiša. U nesreći je jedna osoba poginula, a više ih je ozlijeđeno.

Eden od poškodovanih se bori za življenje

Očevidac prometne nesreće ispričao je za jedan od hrvatskih medija da je vozač koji je skrivio nesreću navodno bez kočenja vozio prema automatu. Rekao je i da je vidio glavu vozača položenu na volan. Nakon sudara uslijedila je eksplozija i izbio je požar, kaže Dnevnik.hr.

U nesreći koja se dogodila u utorak oko 17.45 ozlijeđene su tri osobe. Leo Luetić, ravnatelj Hitne pomoći splitskog KBC-a, potvrdio je da su prevezeni u splitsku bolnicu, a prema prvim informacijama sva trojica su teško ozlijeđena, a jedan se bori za život.

Tri su automobila izgorjela u potpunosti

Prema pisanju spomenutih medija, zapalilo se pet vozila. Rečeno je da je jedno vozilo bilo zakačeno za benzinsku pumpu prije nego što je u njega udarilo drugo, koje se potom navodno zabilo u treće vozilo koje je također bilo zakačeno za benzinsku pumpu. Prema riječima očevidaca, prizori su bili zastrašujući i zabrinjavajući, a pokazuju da su tri automobila izgorjela u potpunosti, a izgorjelo je i nekoliko goriva, navodi Dnevnik.hr.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.