Prvi snimak atentatora na slovačkog premijera ROBERTA FICA-u u Handlovi! Stariji je i ima izraženu povredu na glavi duge kose

SLJEDEĆIH NEKOLIKO SATI ĆE ODLUČITI. Napadač ima poveću ranu na glavi!

Na FB stranici slovačkog premijera objavljena je poruka: - Danas je ustrijljen R. Fico. Upucan je s više hitaca i trenutno je u životnoj opasnosti. U ovom trenutku se helikopterom prevozi u Bansku Bystricu, jer bi do Bratislave trebalo predugo zbog nužnosti akutne intervencije. Sljedećih nekoliko sati će odlučiti.

Prema prvim informacijama atentator je stariji čovjek s dužom kosom, kojeg je policija brzo aretirala.

Prvi snimak atentatora na slovačkog premijera ROBERTA FICA-u u Handlovi! Stariji je i ima izraženu povredu na glavi duge kose Radovan Stoklasa / Reuters / Pixsell
15. 5. 2024

U međuvremenu, prisutne televizije i redakcije mapiraju situaciju. Urednik RTVS-a je u intervjuu naveo da je "mislio da se radi o starijem muškarcu sa dužom kosom i povredom na glavi". No, napomenuo je urednik, napadača je vidio samo vrlo kratko. Prema njegovim riječima, policajci su ga odmah primirili i nakon pet minuta koliko je ležao na zemlji, ukrcali su ga u automobil. Odmah nakon što su zaštitari osigurali gomilu.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.