I Snoop Dogg će sudjelovati na Olimpijskim igrama, nećete vjerovati koja mu je glavna uloga!

Očekuje se da će američki reper Snoop Dogg nositi olimpijski plamen po Parizu prije ceremonije otvaranja u petak navečer.

I Snoop Dogg će sudjelovati na Olimpijskim igrama, nećete vjerovati koja mu je glavna uloga! complexsneakers •/instagram
23. 7. 2024

Popularni reper bit će jedan od nositelja baklje u predgrađu Saint-Denis, gdje se nalazi olimpijski stadion, rekao je gradonačelnik okruga Mathieu Hanotin za francusku novinsku agenciju AFP. Ostali nositelji olimpijske baklje su francuska glumica Laetitia Casta, francuski reper MC Solaar i bivši ukrajinski skakač s motkom Sergej Bubka.
 

 
 
 
 
 
عرض هذا المنشور على Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

‏‎تمت مشاركة منشور بواسطة ‏‎Kevin Morris Photographer‎‏ (@‏‎kevmofoto‎‏)‎‏

 
Olimpijski plamen putovao je Francuskom gotovo dva mjeseca. U petak će baklja biti nošena kroz Olimpijsko selo sportaša prije no što će biti odnesena na Olimpijski stadion.

Snoop Dogg također će komentirati Olimpijske igre za američku televizijsku mrežu NBC.

Slavimo, neka ove igre budu nezaboravne, neka najbolji zasjaju zlatom, poručio je 52-godišnji umjetnik.
 

"Odrastao sam gledajući Olimpijske igre i tako sam uzbuđen vidjeti ove nevjerojatne sportaše kako u Parizu izvode najbolje što mogu", rekao je reper u izjavi za NBC. Na njegovim društvenim mrežama vidi se da je posebno veliki zaljubljenik u košarku.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Complex Sneakers (@complexsneakers)

"Imat ćemo neke lude događaje i naravno da ću ubaciti Snoop stil u kombinaciju: bit će to najepskije igre", rekao je za NBC-jevu web stranicu. Igre počinju u petak i trajat će do 11. kolovoza u Parizu i na drugim mjestima.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.