Sergej će na zgražanje Vučića postati Hrvat! Glumac je zatekao predsjednika koji ga je pokušao iskoristiti : "Hrvati nam se ovim uhićenjem svete za Severinu"

Političar bi ga rado iskoristio, on se ponosito ne da! Trifunović uneredio Aleksandra, ne traži milost ni pomoć, jer postat će "Hrvat" zbog Riječanke, supruge Isidore!

Srpski glumac osuđen je na uvjetnu zatvorsku kaznu u Splitu na koju se on neće žaliti i zbog Isidore. Vučić: "Ovim nam se svetite za Severinu!" (VIDEO)

Vučić je uvjeren da je Trifunović osuđen na uvjetnu zatvorsku kaznu "samo zato što je pop pjevačica Severina, umjetnica iz Hrvatske, zadržana nekoliko deset minuta na graničnom prijelazu".

Sergej će na zgražanje Vučića postati Hrvat! Glumac je zatekao predsjednika koji ga je pokušao iskoristiti : "Hrvati nam se ovim uhićenjem svete za Severinu" Instagram/Sergej Trifunović/Aleksandar Vučić/Severina
18. 9. 2024

Srpskog glumca Sergeja Trifunovića osudili su na uvjetnu kaznu od dva mjeseca zatvora zbog narušavanja javnog reda i mira na splitskom sudu. Trifunović su hrvatski policajci zadržali u noći s ponedjeljka na utorak, k tome, također je pozvao na njegovo oslobađanje srbski predsjednik Aleksandar Vučić.

Prekršajni sud u Splitu osudio je Trifunovića na 60 dana uvjetne kazne; ako u roku od godinu dana ne ponovi kazneno djelo, neće morati u zatvor. Mora platiti i 150 eura sudskih troškova. Budući da se na presudu neće žaliti, presuda je pravomoćna. Vraćena mu je i putovnica koja mu je oduzeta u utorak, a glumac je rekao da će postati hrvatski državljanin, jer mu je supruga Riječanka.

Srbijanske vlasti u vakumuu: "Hrvati nam se ovim uhićenjem svete za Severinu"

Na splitsko sodišče je iz Zagreba prišel tudi srbski konzul Stefan Ristić. Povedal je, da ga ni poklical Trifunović, ampak da mu pomaga kot državljanu Srbije.

K temu, da izpustijo Triufunovića, je na družbenem omrežju Instagram pozval tudi Vučić. "Hrvaške oblasti pozivam, naj razumejo, da zapiranje Srbov ne vodi v razvoj boljših odnosov," je dejal. "Prosim in zahtevam od njih, da se vedejo racionalno in da Sergeja Trifunovića čim prej izpustijo na prostost," je dodal.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Uvjeren je da se hrvatska vlast sada osvećuje srpskoj za zadržavanje na srpskoj granici Severine

Naime, krajem kolovoza srpski su ih policajci nekoliko sati Severinu zadržali na granici s Hrvatskom, izvijestili smo.

"Pred koji dan svjedočili smo lovu na vještice koji je organiziran i izvana i iznutra, samo zato što je pop pjevačica, umjetnica iz Hrvatske, zadržana nekoliko desetak minuta na graničnom prijelazu. Nije privedena ili uhićena, tako je i nisu loše postupali s njom”, rekao je predsjednik Srbije u snimci objavljenoj na društvenoj mreži Instagram.

Podsjećamo ...

 
Trifunoviću je hrvatska policija početkom rujna prošle godine izrekla zabranu ulaska na područje Europske unije na godinu dana, nakon što mu je tijekom dva dana u Splitu više puta sudila za razna kaznena djela. Trifunović se nakon incidenata vratio u Srbiju i na Instagramu objavio niz uvreda na račun hrvatskih policajaca. Budući da u vrijeme objave ove objave nije bio u Hrvatskoj, hrvatska policija ga je uhitila zbog vrijeđanja odn osumnjičeni za narušavanje javnog reda i mira priveli su ga prilikom ponovnog ulaska u zemlju, što se dogodilo u ponedjeljak oko ponoći na graničnom prijelazu Bajakovo.

DOK JE SERGEJ Trifunović bio na sudu u Splitu, njegova supruga, Riječanka Isidora Mijanović čekala ga je sa psom ispred suda.

Isidora ima 28 godina i iz Rijeke je. Privatni život drži u tajnosti stoga se ne zna puno o njoj. Podaci iz 2015. godine otkrivaju da je Isidora pohađala školu glume u Rijeci te je bila dio diplomske predstave 26. generacije riječke škole glume Ri Teatra.

Oženili su se ove godine


Trifunović se ove godine vjenčao sa 24 godine mlađom suprugom, Riječankom Isidorom. U emisiji "360 stepeni" je prvi put govorio o svojoj izabranici.

"Ja sam želio obitelj i smatrao da je to vrhunac ostvarenosti čovjeka i nikada nisam bio spreman da tu obitelj pravim kompromisno, s bilo kim, da bih uopće imao obitelj, tako da samo mogu reći: hvala Svevišnjem što se pojavila osoba s kojom je to apsolutno moguće", rekao je.

Isidora je redateljica glazbenih spotova. Ranije je hodala s košarkašem Ninom Čelebićem. Na Instagramu je prati više od 19.000 ljudi, a fotografije sa Sergejem rijetko objavljuje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sergej Trifunović (@whistler_dick)

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.