Apokaliptične scene iz Slavonije: jake poplave nosile automobile na cestama (VIDEO i FOTO)

Snimka poplava dolazi iz Slavonskog Broda.

Apokaliptične scene iz Slavonije: jake poplave nosile automobile na cestama (VIDEO i FOTO) Ravnateljstvo civilne zaštite MUP RH FB/Radio Brod FB
3. 5. 2024

Posljednjih dana diljem svijeta zabilježene su teške poplave: tursku prijestolnicu Ankaru u utorak su pogodile padaline koje su poplavile brojne ceste i trgovine. U Keniji su i poplave koje su od ožujka odnijele 188 života. Ovaj put prizori teških poplava stižu iz hrvatskog grada Slavonskog Broda. Tamo je nevrijeme počelo 2. svibnja oko 17 sati. Zbog obilne kiše mnoge su se ceste izlile, a voda se zadržala i na livadama i poljima, a na pojedinim mjestima bilo je i leda. Uz kišu nakratko je padala i tuča. Na snimkama se vidi kako je bilo za vrijeme kratkotrajnog nevremena, koje je zahtijevalo brojne intervencije hitnih službi. Vatrogasci su morali ispumpavati vodu iz dvorišta i kuća te podruma.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.