Nakon sinoćnjih pljuskova i grmljavine očekuje nas novi toplinski val koji će potrajati do...

 U subotu i nedjelju bit će vedro i vruće. Temperature će se uzdizati i do 38 Celzijevih stupnjeva. Od nedjelje do srijede bit će sunčano i vruće s temperaturama od 31 do 38 °C. Toplinske oluje moguće su i u drugoj polovici tjedna
 

Nakon sinoćnjih pljuskova i grmljavine očekuje nas novi toplinski val koji će potrajati do... Bukvajova/Pixabay
8. 8. 2024

Ujutro će se sa zapada postupno razvedriti. Dan će biti prilično sunčan, no u unutrašnjosti će poslijepodne i navečer biti ponegdje pljuskova i grmljavine. Najviše dnevne temperature bit će od 26 do 33, na Kvarneru i Istri oko 32 Celzijeva stupnja, u Dalmaciji i na krajnjem istoku Hrvatskei toplije. Ponegdje u sjeverozapadnoj malo niže isprva naoblaka. Najniže jutarnje temperature bit će od 16 do 22, uz more oko 22, najviše dnevne od 27 do 34.  U subotu i nedjelju bit će vedro i vruće.

Od 11. do 16. avgusta 2024

Od nedjelje do petka naši će krajevi biti uglavnom pod utjecajem područja visokog tlaka zraka. U četvrtak ili petak očekuje nas prelazak vremenske fronte Od nedjelje do srijede bit će sunčano i vruće s temperaturama od 31 do 38 °C. Toplinske oluje moguće su i u drugoj polovici tjedna. Najvjerojatnije će i zahladniti za koji stupanj.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.