Sjajan trik: Terapeut pokazao kako se u nekoliko sekundi riješiti bolova u stopalima (VIDEO)

Otkrijte kako si brzo pomoći ako osjetite bol u stopalu.

Sjajan trik: Terapeut pokazao kako se u nekoliko sekundi riješiti bolova u stopalima (VIDEO) u_3lkoxbah4k from Pixabay.
21. 5. 2024

Plantarni fasciitis je bolest koja uzrokuje bol u peti ili tabanu. Svatko tko je ikada imao bolove u stopalima zna koliko to može biti neugodno. Bolovi u stopalima mogu biti vrlo neugodni i utjecati na naš svakodnevni život.
 

Trik proti vu bolava u stopalu

Poznati terapeut James Moore otkrio je na TikToku kako se sami možete riješiti ove neugodne boli u stopalu, i to u samo nekoliko sekundi. Sjednite, prekrižite noge, stisnite prste jedne ruke, a drugom šakom jače udarite po stopalu ili tabanu.

@moorewellness Foot pain #footpain #feet #health #selfhelp ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

Osim trika koji je terapeut podijelio na TikToku, postoji još nekoliko načina za ublažavanje bolova u stopalima. Redovito istezanje i jačanje mišića stopala te korištenje ortopedskih uložaka može biti dugoročno korisno, međutim, ako se bolovi ne smanjuju ili se čak pogoršavaju, važno je potražiti liječničku pomoć. Liječnik može postaviti točnu dijagnozu i preporučiti odgovarajuće liječenje koje može uključivati ​​fizioterapiju, nošenje posebne obuće ili čak operaciju.

Ne zaboravite da je briga o zdravlju stopala ključna za naše opće dobro stanje i pokretljivost, stoga je važno na vrijeme djelovati kada se pojavi bol i posavjetovati se s liječnikom.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.